Over Optiek Van Renterghem

Al meer dan dertig jaar staan vakmanschap, unieke service en de beste kwaliteit centraal bij Optiek Van Renterghem in Aalter. Dirk Van Renterghem groeide op tussen de brillen en juwelen, waardoor het al snel duidelijk werd dat mensen goed laten zien zijn levenswerk zou worden. Gedreven door grote passie, startte hij in 1989 als opticien-optometrist zijn zaak in Aalter. Door de jaren heen bleef zijn ultiem streefdoel onveranderd: topwerk leveren. De passie en ambities van Dirk en zijn medewerkers gaan hand in hand.

Erika startte in 1998 als rechterhand van Dirk en is zo al 22 jaar een vertrouwd gezicht in de winkel. Als brilstyliste helpt ze jou bij de keuze van een bril/zonnebril en als back office manager staat ze in voor de algemene werking van de optiek. Bovendien stelt Erika onze brillencollectie samen met oog op de laatste trends.

Optiek Van Renterghem verwelkomde in september 2020 maar liefst drie nieuwe, vaste teamleden. Dagmar en Louise startten beiden als opticiens-optometristen en contactlensspecialisten. Na een uitgebreide oogmeting helpen zij je graag verder met de beste kijkoplossing voor je ogen, ook voor het optimaal aanpassen van contactlenzen kan je bij hen terecht. Janou haar feeling met communicatie, marketing en vormgeving zorgt ervoor dat Optiek Van Renterghem beter zichtbaar en vindbaar wordt, zowel offline als online.

Een sterk, veelzijdig team waarbij we ons elk focussen op onze eigen specialiteit. We streven ernaar onze passie met jou te kunnen delen via onze pure aanpak en zorgen ervoor dat je bril een echte meerwaarde geeft aan jouw persoonlijkheid.

ONZE TROEVEN

  • Exclusieve merken
  • Persoonlijk stijladvies
  • Gericht glasadvies naar behoefte van de klant
  • Vakmanschap in eigen atelier

Dirk Van Renterghem

Opticien-optometrist & zaakvoerder

Erika Madou

Brilstyliste & back office manager

Dagmar Schramme

Opticien-optometrist & contactlensspecialiste

Louise Pensaert

Opticien-optometrist & contactlensspecialiste

Janou Van Quathem

Marketing- & communicatiemanager

Chiara Baert

Stagiaire orthoptist-optometrist